Direct naar content

Interieurtrendwatcher te gast

Event report januari

In deze blog blikken we terug naar het trend event van afgelopen januari 2023. Een interieurtrendwatcher én topstylist gaf een trendtour door onze vernieuwde winkel in Breda en ging speeddaten met een aantal deelnemers waarbij interieuradvies op maat centraal stond. 

Event met topstylist Monique van der Reijden

Kent u Monique van der Reijden? Monique is een begrip in de interieurwereld en bekend als interieur- en modetrendwatcher, heeft een column in de Telegraaf én is regelmatig te zien in diverse interieurprogramma’s op TV. Monique was onlangs, op zaterdag 28 januari, te gast bij Riant-Stoutenbeek Breda om een trendtour te geven. Aansluitend daarop heeft ze nog een aantal speeddates gehad met bezoekers om hen te voorzien van interieuradvies op maat. We blikken graag terug op dit super succesvolle event. Daarnaast lichten we nog de belangrijkste trends van dit moment uit die tijdens deze vernieuwde trendtour aanbod kwamen. Veel leesplezier!

Succesvol & inspirerend event

De bezoekers beschreven dit event als interactief, inspiratievol en bovenal leuk om bij te wonen. Team Riant-Stoutenbeek Breda stond klaar om iedereen hartelijk te ontvangen onder het genot van een bakje koffie en wat lekkers. Riant-Stoutenbeek Breda is onlangs volledig verbouwd en omgetoverd tot de mooiste designbeleving van Nederland, dus om hier dit event te kunnen houden was al een feestje op zich. Ondertussen was Monique al druk in de weer om met iedereen een praatje te maken en zichzelf voor te stellen. Nadat alle bezoekers gearriveerd waren kon de trendtour 2023 van start gaan.

Trendtour 2023

De vernieuwde trendtour 2023 was inspirerend, interactief en vooral ook praktisch; Monique nam iedereen mee door de vernieuwde winkel in Breda en onderbouwde haar verhaal met veel voorbeelden uit de winkel. Monique maakte alle trends visueel aan de hand van onze inspiratierooms. Er volgde ook een heleboel handige tips & tricks. Zo weet u precies hoe u de trends zelf ook kunt toepassen thuis. Wist u bijvoorbeeld dat de reflectie van spiegels een ruimtelijk gevoel creëren? En dat een 360° interieur helemaal van nu is? Een complete sfeerbeleving!

Dé interieurtrends van dit moment

Ook een van de interieurtrends van 2023 is het 3D blow-up behang. Gaat u voor kleurrijk, een bijzondere print of een minimalistisch dessin? Alles is mogelijk. Laat u persoonlijkheid terugkomen in het behang. Bij Riant-Stoutenbeek in Breda hebben wij ook een prachtig 3D behang in blow-up formaat. Combineer dit met een groot organische karpet waar ru zowel het zit- als eetkamerset op kan plaatsen voor een uniek en bovendien sfeervolle setting. Deze invulling van het interieur gaan we de komende tijd vaker terugzien als we de interieurtrends van 2023 mogen geloven. Monique gaf nog een slimme tip mee aan deelnemers van deze trendtour: kleur je deuren, kozijnen en stopcontacten meer voor een meer sereen geheel. Denk daar nog eens afgeronde muren bij voor een scandinavische look-and-feel en jouw woon- of zitgedeelte past perfect binnen de huidige trends op gebied van design & interieur.

De speeddates

Naast de inspiratievolle én praktische trendtour met de focus op 2023, ging Monique ook speeddaten met een aantal klanten die zich daarvoor hadden opgegeven. Hier vloeide persoonlijk interieuradvies op maat uit. Tijdens de speeddates nam Monique alle tijd voor de klant en ging onder het genot van een lekker bakje koffie of thee in gesprek over interieurzaken waar ze momenteel tegen aanlopen. Velen  hadden ook foto’s bij waarin hun woonwensen en/of interieurproblemen naar voren kwamen. Enorm handig voor Monique en de adviseurs in de winkel die uiteraard aansloten om mee te denken. Want de klant blij naar huis zien gaan met interieuradvies op maat stond centraal tijdens de speeddates. De speeddates waren een enorm succes.

Wilt u het volgende event bijwonen?

We hopen u een leuk kijkje achter de schermen te hebben kunnen geven van dit event. Had u het gevoel dat u er toch een beetje bij was? Mooi! Hopelijk heeft u ook iets aan de mooie trends en tips & tricks afkomstig van Monique. Wilt u het volgende event graag fysiek bijwonen? Houd dan onze eventpagina en socials in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Zien we u bij het volgende event?

Interieuradvies op maat

Ook buiten de events om kunnen wij bij Riant-Stoutenbeek u persoonlijk interieuradvies op maat geven tijdens een vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak met een van onze winkels en kies zelf die voor u meest geschikte dag en tijd. Uw komst wordt voorbereid zoat we u gericht kunnen adviseren.

Nieuwsbrief

Ook op de hoogte blijven van onze acties, aanbiedingen, interieurtrends en ervaringen van klanten?

Nieuw inspiratiemagazine.
Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.