Loading...

Spectral

Smart furniture

Met vooruitstrevende oplossingen zoals geïntegreerde geluidssystemen, slim uitgedachte kabelmanagement systemen en beamer schuifladen heeft Spectral door de jaren heen een goede naam gemaakt. Vandaag de dag gelden ze als pionier voor de verbinding tussen mooi wonen en de niet meer weg te denken techniek.

De missie van Spectral is deze digitale wereld in een smaakvolle woonomgeving te intergreren. Analoog aan de smartphone en smart tv ontwikkelen ze smart meubelen vol intelligente functies. Spectral is het merk voor meubels met soundsystemen zonder zichtbare speakers, subwoofer of kabels. Spectral maak techniek onzichtbaar. 

Ontdek Spectral bij Riant-Stoutenbeek. Onze specialisten staan klaar om u meer te vertellen over dit designmerk en u verder te helpen met uw woonwensen. 

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via 076 – 5319760 of u kunt uw wens invullen via onderstaande link.

Alt
Alt

Spectral | Ameno, Spectral | Next

Blijf Op De Hoogte Met Onze Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van actuele nieuwtjes en aantrekkelijke acties van Riant – Stoutenbeek? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.