Loading...
Alt

LINTELOO WEKEN

DESIGN CADEAU

Van 3 t/m 30 september zijn de Linteloo cadeau weken bij Riant-Stoutenbeek. Tijdens deze weken mag u bij een minimaal bestedingsbedrag van € 2500,- een bijpassend cadeau uitkiezen. Bekijk ons assortiment designcadeaus.

OVER LINTELOO

Een Nederlands lifestyle product met een uniek zitcomfort. De ontwerpers zijn zowel nationaal als internationaal, o.a. Jan des Bouvrie, Roderick Vos, Henk Vos, Paola Navone, Niels Bendtsen, Sebastian Herkner, maar ook Jan te Linteloo zelf ontwerpt onder de naam Linteloo lab.

Nieuwsgierig geworden naar dit merk? Op donderdagavond 20 september komt Charel Weultjes, export manager Linteloo, een interessante lezing geven over het ontstaan van dit prachtige Nederlandse designmerk. Aansluitend zal hij een workshop verzorgen over de laatste trends binnen de interieurbranche en geeft hij advies over waar u op moet letten bij het inrichten van een (nieuwe) woning. Meld u snel aan via deze pagina zodat u verzekerd bent van een plaats.

Alt

Blijf Op De Hoogte Met Onze Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van actuele nieuwtjes en aantrekkelijke acties van Riant – Stoutenbeek? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.