Loading...

GRATIS INTERIEURADVIES

Advies op maat

Welke woonstijl heeft u? Past een hoekbank in uw woonkamer? Wat zijn mooie kleurcombinaties? Hoe creeer je een eenheid in je interieur? Ons team helpt u graag om uw persoonlijke woonwensen te verwezenlijken. Ook wanneer u niets heeft aangekocht kunt u profiteren van deze actie. Wij bieden u een gratis en persoonlijk interieuradvies van onze stylistes, t.w.v. 100 euro tijdens de Interieur en Advies weken . We begeleiden u van A tot Z naar een onderscheidend interieur. Wij verwezenlijken graag uw persoonlijke woonwensen. 

Hoe werkt ons advies?

Stap 1: Wat zijn uw woonwensen?
Uw persoonlijke adviseur ontvangt u aan de adviestafel en brengt uw wensen in kaart. 

Stap 2: Persoonlijk advies
Aan de hand van uw wensen, plattegrond van uw kamer en foto's van de huidige situatie wordt een advies opgesteld. Dit kan varieren van een nieuw meubel tot aan een compleet nieuw interieur van indeling, verlichting en styling. Mocht u het fijn vinden, komen we ook bij u thuis. 

Stap 3: De nieuwe meubels
In de winkel kan onze interieuradviseur u direct alle mogelijkheden laten zien en ervaren. Zo komt uw nieuwe interieurplan echt tot leven!

Tips van onze stylistes

  • Neem een plattegrond mee van uw woning
  • Neem een moodboard mee met sfeerbeelden van uw stijl (kan eventueel met pinterest)
  • Neem foto’s mee van uw huidige interieur

Aanmelden:

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een vrijblijvend interieuradvies? Laat je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bespreken. 
Bij het maken van een afspraak ben je altijd zeker dat onze styliste tijd genoeg tijd voor je heeft. 

  • Schrijf u in via het formulier
  • Wij nemen hierna contact met u op

Contact

Blijf Op De Hoogte Met Onze Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van actuele nieuwtjes en aantrekkelijke acties van Riant – Stoutenbeek? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.