Loading...

Bert Plantagie

De tijdloze en stijlvolle meubelen van het merk bert plantagie behoren tot de top van het internationaal succesvolle 'Dutch design'. In samenwerking met getalenteerde ontwerpers als Frans Schrofer en Stefan Steenkist is een zeer brede collectie stoelen, tafels, banken en kasten ontwikkeld. 

Bij bert plantagie is maatwerk een speerpunt. De collectie staat bekend om de vele mogelijkheden: de meubels worden op bestelling in eigen beheer vervaardigd en bieden een ongekend scala aan persoonlijke finesses als duo -stoffering, onderstellen op maat en in kleur en vele optionele maatvoeringen. U neemt een bert plantagie meubel als basis, waarna het finetunen van uw wensen centraal staat. Het resultaat is een hoogwaardig Dutch design kwaliteitsproduct, uitgevoerd naar uw persoonlijke en unieke smaak. 

Ontdek bert plantagie bij Riant-Stoutenbeek. Onze specialisten staan klaar om u meer te vertellen over dit designmerk en u verder te helpen met uw woonwensen. 

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via 076 – 5319760 of u kunt uw wens invullen via onderstaande link.

Alt
Alt

Afbeelding: Bert Plantagie | Blake, Joni, Tara & Alef, Bert Plantagie | Opi

Blijf Op De Hoogte Met Onze Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van actuele nieuwtjes en aantrekkelijke acties van Riant – Stoutenbeek? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.