Loading...

De Millenerpoort

De Millenerpoort Design Tapijten is een onderdeel van Vixia bv.
Inn 1974 doet zich de gelegenheid doet om een handknoopfabriek uit de Jordaan over te nemen waarmee werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar Limburg kan worden gehaald.
Dat is het begin van De Millenerpoort Design Tapijten.

Snel wordt de handknoopproductie uitgebreid met handtuft en binnen enkele jaren is de handtuft productie belangrijker dan de handknoop.In 2001 fuseert de Millenerpoort met Wegom en wordt Vixia bv maar de tapijtproductie blijft met de inmiddels bekend geworden merknaam voortbestaan.

Ook anno 2015 is de Millenerpoort de grootste handknoop en tuftproducent in Nederland.
Het MVO gehalte is een kernpunt in de doelstelling van de Millenerpoort. De productie vindt voor 100% plaats met mensen die een baan hebben in de Sociale werkvoorziening.
Medewerkers die elke dag met veel trots werken aan wat morgen uw karpet kan zijn.

Ieder tapijt wordt volgens klantspecificatie gemaakt: kleuren, afmeting, vorm en dessin zijn geheel zelf te bepalen. Kortom, eindeloze mogelijkheden voor het ultieme en unieke tapijt passend in uw interieur.

De Millenerpoort design tapijten: voor ieder interieur het unieke tapijt.

Onze top product(en) van De Millenerpoort:

Blijf Op De Hoogte Met Onze Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van actuele nieuwtjes en aantrekkelijke acties van Riant – Stoutenbeek? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.