Loading...

Gelderland

Gelderland banken, fauteuils en andere Gelderland meubelen
Het Nederlandse designmerk Gelderland vindt u exclusief op showroom bij Eijerkamp Veenendaal en Zutphen. De Gelderland meubelen wordt beïnvloed door Scandinavisch design. Een moderne vormgeving en hoekige vormen kenmerken de collectie. Daarnaast staan bij de Gelderland collectie duurzaamheid en zitcomfort voorop. U kunt een selectie van de Gelderland collectie online bekijken op de Eijerkamp website.

Gelderland design met ambachtelijk vakmanschap
De kernwaarden van Gelderland zijn een innovatief ontwerp, hoogwaardige kwaliteit en een sterk accent op comfort. Alle Gelderland meubels worden door ervaren vakmensen en met liefde voor het vak geproduceerd. Tijdens het productieproces wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hogwaardige materialen. De romp van de meubels wordt bijvoorbeeld gemaakt van massief beukenhout. De garantie hierop beslaat twintig jaar.

De Gelderland meubels hebben een vulling opgebouwd uit polyether en koudschuim producten. Dit zorgt voor een uitermate fijn zitcomfort. U heeft bovendien de mogelijkheid om de meubelen uit de Gelderland collectie zelf naar eigen smaak samen te stellen. Met de ruime keuze aan stof- en ledersoorten en de verschillende kleuren vindt u altijd één die bij u past. En bent u na een aantal jaar toe aan iets nieuws, dan hult u uw bank of fauteuil gemakkelijk in een nieuw jasje. Door het unieke Gelderland hoezensysteem kan uw hoes gemakkelijk vervangen worden.

Gelderland en gerenommeerde ontwerpers
Gelderland werkt samen met bekende Nederlandse ontwerpers als Jan des Bouvrie en Henk Vos. De samenwerking met Jan des Bouvrie begon al in 1969. Met een reeks van succesvolle modellen tot gevolg. De meubelen van Jan des Bouvrie zijn strak en stijlvol van vorm. Naast Jan des Bouvrie werkt Gelderland ook samen met ontwerper Henk Vos. De designklassieker bank 4800 is van zijn hand en nog steeds een bestseller in de Gelderland collectie. Inmiddels zijn de laatste jaren ook veel nieuwe ontwepers actief voor Gelderland. Onder meer Roderick Vos - zoon van Henk Vos, Bertjan Pot en Scholten & Baijings.

Ontdek Gelderland bij Riant - Stoutenbeek. Onze specialisten staan klaar om u meer te vertellen over dit designmerk en u verder te helpen met uw woonwenen. 

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via 076 - 5319760 of u kunt uw wens invullen via onderstaande link. 

Alt
Alt
Alt

Gelderland 905 Ilusion | Gelderland 7850 | Gelderland 7830

Blijf Op De Hoogte Met Onze Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van actuele nieuwtjes en aantrekkelijke acties van Riant – Stoutenbeek? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.