Loading...

Harvink

De geschiedenis van Harvink gaat terug tot 1947 toen Hermanus Vink zijn meubelfabriek M. Vink & Zn startte. Zijn zonen Harry en Harm Vink namen het stokje van hem over en in 1985 werd Harvink opgericht. Harvink kreeg vanaf dat moment zijn herkenbare signatuur.­­­­­

HARVINK 100% HOLLANDS FABRICAAT
Design meubelen van Nederlandse bodem, vervaardigd door Nederlandse meubelontwerpers en gemaakt van Nederlandse materialen. Harvink doet er alles aan om het productieproces volledig in Nederland te laten verlopen zodat zij toezicht hebben op het proces. De collectie van Harvink is herkenbaar aan de frame constructie. Aan de buitenzijde van het meubel zie je altijd een frame van metaal of hout. Van bepaalde merken, weet je gewoon dat de collectie niet alleen mooi is maar dat het ook lekker zit. Bij Harvink kun je daar zeker van zijn. Harvink staat niet alleen voor 100% Hollands fabricaat maar ook voor 100% fantastisch zitcomfort. De collectie bestaat uit bankstellen, prachtige fauteuils, eetkamertafels en bijpassende eetkamerstoelen, hockers en opvallende salontafels.

AMBACHTELIJK GEMAAKTE MEUBELS
Je staat er waarschijnlijk niet eens meer bij stil dat veel Nederlandse producten niet hier maar in het buitenland worden geproduceerd. Daar zijn de werknemers goedkoper en wordt ambachtelijk werk overgenomen door machines en fabrieken. De meubels van Harvink worden van het begin tot het eind in Nederland gemaakt. Met aandacht, passie en vakmanschap. We hebben het over degelijk handwerk van frame tot stoffering en van stikken tot polijsten. De ontwerpen zijn herkenbaar aan hun constructie, de afritsbare bekleding en de nuchtere uitstraling. Het beroemde frame is er in verschillende variaties en van verschillende materialen. Aan de buitenkant is echter altijd te zien of het frame is gelast, gebogen of geschroefd. Deze transparantie benadrukt de eerlijke en transparante benadering van de ontwerpen.

DUURZAAMHEID
Meubels die met zoveel liefde worden gemaakt, daar wil je lang plezier van hebben. Dankzij de kwaliteitsmaterialen die worden gebruikt, kan dat. Bovendien is het zelfs mogelijk de stoffering te vernieuwen omdat deze volledig afritsbaar is. De collectie is duurzaam dankzij het tijdloze karakter van de modellen.

TOPONTWERPERS VAN HARVINK
Harvink werkt nauw samen met een selecte groep topontwerpers waaronder Martin Haksteen. Samen staan zij aan de basis van hun opmerkelijke meubelen waarvan heldere vormen en eerlijk materiaalgebruik de uitgangspunten zijn. Eigenaren Sander en Alette zijn zelf nauw betrokken bij het ontwerp-­ en productieproces.Harvink is in de showroom van Riant Stoutenbeek in Breda te vinden.

Ontdek Harvink bij Riant - Stoutenbeek. Onze specialisten staan klaar om u meer te vertellen over dit designmerk en u verder te helpen met uw woonwensen. 

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via 076 - 5319760 of u kunt uw wens invullen via onderstaande link. 

Alt
Alt
Alt

Harvink Splinter | Harvink Decor | Harvink Tipi

Blijf Op De Hoogte Met Onze Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van actuele nieuwtjes en aantrekkelijke acties van Riant – Stoutenbeek? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.