Loading...

Leolux

Al tachtig jaar laten de specialisten van Leolux zich uitdagen door designers en kunstenaars om innovatieve ideeën over vorm, materialen en comfort te vertalen naar heerlijke zitmeubelen. Met een heldere visie op de toekomst verbinden ze echt vakmanschap met de technieken van vandaag. Zo zoekt Leolux altijd naar het perfecte meubel om uw woonwensen te vervullen.

Leolux is een dynamisch familiebedrijf met een lange geschiedenis en een scherpe visie op design en op de toekomst. Sinds 1934 produceert Leolux al haar meubelen in Venlo. De zitideeën –banken, fauteuils en (salon)tafels - worden door internationale freelance designers ontworpen en op bestelling door vakmensen geproduceerd. Zo stelt u zelf uw hoogst persoonlijke meubel samen uit een groot aantal modellen, bekledingen, kleuren en comfortopties.

Een Leolux zitmeubel is niet zomaar een meubel. Leolux maakt keuzes; voor comfort, voor kwaliteit. Maar ook keuzes voor kunst en voor een duurzame productiewijze. Leolux sorteert, selecteert en inspireert. Zelf geeft u uw persoonlijke invulling aan de modellen in de collectie. 

Ontdek Leolux bij Riant-Stoutenbeek. Onze specialisten staan klaar om u meer te vertellen over dit designmerk en u verder te helpen met uw woonwensen.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via 076 – 5319760 of u kunt uw wens invullen via onderstaande link.

Alt

Afbeelding: Leolux | Guadalupe 

Onze top product(en) van Leolux:

Blijf Op De Hoogte Met Onze Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van actuele nieuwtjes en aantrekkelijke acties van Riant – Stoutenbeek? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.