Loading...

Vitra

Bij Vitra draait het erom om samen met fantastische ontwerpers innovatieve producten en concepten te creëren. De klassiekers van Vitra staan voor avant-gardistisch twintigste-eeuw design. Ook vandaag de dag wil Vitra grenzen verleggen in design door zijn technische en conceptuele expertise te combineren met de creativiteit van hedendaagse ontwerpers. 

Vitra werkt met de meest toonaangevende design ontwerpers van de wereld. De ontwerpen van George Nelson, Charles et Ray Eames, Isamu Noguchi, Jean Prouvé en Verner Panton vormen de basis van de Vitra Home collectie. De tijdloze en nog altijd sterke stukken behoren ondertussen tot de klassiekers. 

Ontdek Vitra bij Riant-Stoutenbeek. Onze specialisten staan klaar om u meer te vertellen over dit designmerk en u verder te helpen met uw woonwensen.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via 076 – 5319760 of u kunt uw wens invullen via onderstaande link.

Alt
Alt

Vitra | Eames Lounge Chair, Vitra | Sofa Polder

Blijf Op De Hoogte Met Onze Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van actuele nieuwtjes en aantrekkelijke acties van Riant – Stoutenbeek? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.